Behind the scenes - Baconpølse:O

Før jeg begynte å trene, spiste jeg ca 300g sjokolade om dagen + litt godt ved siden, og kanskje 2 -3 baconpølser hver gang jeg jobba (ikke akkurat lite).

Jeg blir jo selvfølgelig litt frista enda, men det er ikke sånn at jeg kommer til å sprekke for det. Jeg har kommet til et punkt, hvor jeg faktisk har innsett at, hvis jeg fortsetter sånn, vil jeg nok bli en av dem som blir liggende i senga i 2 år fordi de er så? jah, Feite! At de ikke klarer å gå, reise seg opp, vaske seg selv, lage middag, ja alt det vi gjør daglig.


Etter at jeg begynte å jobbe på bensinstasjonen ( har jobba der i ca 8-9 mnd nå) har jeg gått opp 10 kilo, å det er mye på så kort tid! Jeg vil ikke si at jeg er feit, det høres så brutalt ut:P men jeg er absolutt ikke tynn heller:P


Vet dere egentlig hva som er i de pølsene? Det er ikke akkurat en hemmelig ingrediens:P men det er sååå mye fett.Jeg har byttet ut sjokoladen og disse pølsene, med knekkebrød, og frukt:D å så mye bedre det er egentlig, fargerikt og mettende på samme tid, nydelig ser det ut også:PSå? Hva synes du om de fine bildene:P?
Hva synes du ser best ut?

3 kommentarer

bimbogirls

20.feb.2010 kl.00:39

Hei :) fin blogg <3

sjekk gjerne vår blogg om vennskap langt fra hverandre! www.bimbogirls.blogg.no, komenter gjerne !

bimbogirls

20.feb.2010 kl.00:47

nammis <3 og kul blogg !

www.bimbogirls.blogg.no, nå får du vite hvordan det er å være bestevenner langt fra hverandre.

rusmus

20.feb.2010 kl.00:49

Søt blogg :)

Også besøk www.rusmus.blogg.no og www.detregnerkatter.blogg.no

Skriv en ny kommentar

SuperCaroline

SuperCaroline

19, Ullensaker

Jeg er en 19 år gammel jente, som er opptatt av trening, kosthold og venner. Jeg kommer til å blogge om min hverdag og det jeg interesserer meg for + morsomme ting.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits