Huff! Idiot!

Idag har det faen meg vært action på jobben:P huff!

Jeg ble kalt for rasist! What the fuck? En IDIOT hadde glemt å ta ut diesel pistolen, så han kjørte da med denne pistolen i tanken! jeeeesus! så kommer de inn og  de snakker selvfølgelig engelsk! dårlig engelsk om jeg får tilføye det uten å være "rasistisk".  De blir drit irritert på meg fordi jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre fordi jeg har ikke vært i den situasjonen før, er det så rart! så da begynner hu kjærringa å si; I hope this isn't Discrimination or something? jeg svarte; nei selvfølgelig ikke( å jeg tenkte; Jævla IDIOT!!!) Huff, folk er så dumme noen ganger! sorry meg ass!!

Men btw;) sjekk ut bloggen til bestevenninnen min (linnysverden:)) er ikke stort der enda, men det kommer seg nok;) Hjelp henne da vel, sleng inn en kommentar eller to:)

Har dere møtt noen skikkelig assholes før? fortell:)

Ha en fin natt:)

8 kommentarer

Linny <3

21.feb.2010 kl.02:25

hihi :D "skjekk ut Linnys blogg" Sweeet! <3 Jeg har møtt noen tullinger i mitt liv ja! :) you can vote for that! ;)

Michida

21.feb.2010 kl.02:50

SV: Hm, jeg har litt problemer med å skjønne hvordan du fikk så stor skrift selv :/ Skulle ønske jeg klarte å hjelpe deg, men jeg er nok litt blank på dette :s Har ikke skjedd meg før.

ChristinaBråten

21.feb.2010 kl.03:00

SV: Desverre tror jeg ikke jeg kan hjelpe deg der altså :/ Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg altså, men ikke så veldig inni alle disse greiene på blogg jeg heller. Men håper virkelig du finner noen som kan hjelpe deg! :)

Maisissel

21.feb.2010 kl.03:01

SV: sorry, har desverre null peiling på det. Har ikke sedd det før. tekniske datagreier, e ikke helt min greie :p

lisemor

21.feb.2010 kl.03:09

SV: Logg inn på blogg.no, gå på oversikt, trykk på det riktige innlegget. Du kan da redigere innlegget, prøv å merke alt og bytt skriftstørrelse. Håper dette funker! :-)

SuperCaroline

21.feb.2010 kl.03:20

lisemor: hvor forandrer jeg skriftstr.?:/ det e nettopp det som er så dumt:/ fordi det er ingen knapp for det:/

SuperCaroline

21.feb.2010 kl.03:20

hehe, takk for at dere prøver å hjelpe meg da:)

Suzana

21.feb.2010 kl.21:23

Herregud, det er liksom siste grei og utrykk det der med rasisme!!! Åhhhh....blir så forbanna på sånt....godt det var deg de snakka med da som er sindig! Trodde kanskje det var gått litt ut på dato men neida.....folk er bare veldig teite noen ganger Carro, ikke bry deg om det selv om jeg vet det kan være forferdelig vanskelig ja;o) STÅ PÅ....

Skriv en ny kommentar

SuperCaroline

SuperCaroline

19, Ullensaker

Jeg er en 19 år gammel jente, som er opptatt av trening, kosthold og venner. Jeg kommer til å blogge om min hverdag og det jeg interesserer meg for + morsomme ting.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits