Fryktelig tidlig!

Off, jeg som sov såå godt:/

Det som var så rart var at jeg la meg halv 5, og skulle opp halv 9, å jeg tenkte faen nå forsover jeg meg! 4 timers søvn er ikke det beste:/ Men det som overraska meg var at jeg sto opp kl.8 helt av meg selv:/ sikkert fordi jeg sa til meg selv før jeg la meg at "Jeg må opp! Jeg måååå opp". Men synes det var litt rart:/ har opplevd det før, men sjelden vare det der:P Kanskje det har noe med at jeg trener, at jeg har fått mer energi sånn sett, og at jeg har blitt en liten morgenfugl:O Neeeeei:P det kan det ikke være.

Once a B-person, Always a B-person:P
Har noen av dere opplevd noe sånt før? Eller er det bare meg:P


Men nå må jeg stikke, skal jobbe og slite litt idag også:P
Blogger nok mer når jeg kommer hjem skarru sjå!;)

Ha en fin dag så lenge;)

6 kommentarer

Zezilie

21.feb.2010 kl.08:47

kjempefin blogg, elsker designet:)

Sjekk ut min anmeldelse av Sigma sminkekostene:) www.zezilie.blogg.no

Marianne

21.feb.2010 kl.08:48

God morgen :O) Ha en fin dag på jobb så får vi håpe du sliipper sånne merkelige kunder i dag :o)

SuperCaroline

21.feb.2010 kl.09:02

Marianne: ja, god morgen til deg også:D :) Er fryktelig trøtt da:/ Men det passer meg egentlig litt bra, for da kan jeg legg meg litt tidlig i dag:P

Ja, får håpe dagen går bra for seg:P

LinnysVerden<3

21.feb.2010 kl.13:40

Halloooo søta <3

Jeg har hatt fler sånne opplevelser ass! mange ganger jeg står opp uforklarlig tidlig.. Nesten skremmende vett, som du sier B - Allways a B! And I AM! Heh la meg i 5 tiden idag, men var oppe kl 12. syns nå ikke det er så gæærn't heller, så vil si at jeg hadde en liten slik opplevelse idag :) <3 KOS deg på jobb, så snx vi :)

Mariell Renate!

21.feb.2010 kl.13:56

sv; Ser ut til at du fikk det til på resten av innleggene du har skrevet! Men det kan komme av at du kanskje har kopier teksten fra noe, eller at du kanskje bare kom sliK! Så jeg vet desverre ikke det riktige svare her!

Suzana

21.feb.2010 kl.21:16

Så flink du er Carro! Kjempefin side....det er bra.... Jo faktisk kan det godt være på grunn av trening og forandring av kosthold hvis du har gjort det. Du får MASSE mere energi du ikke trodde du hadde av å trene så KEEP IT GOING GIRL!!!;o)))

Skriv en ny kommentar

SuperCaroline

SuperCaroline

19, Ullensaker

Jeg er en 19 år gammel jente, som er opptatt av trening, kosthold og venner. Jeg kommer til å blogge om min hverdag og det jeg interesserer meg for + morsomme ting.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits