Kommenter ordentlig!!!!!!!

En ting jeg lurer på? Hvorfor kommenterer folk så lite?

Når jeg er inne på noen andre sin blogg kommenterer jeg gjerne på innleggene deres, nettopp fordi jeg er jo allerede inne og har lest noen innlegg, så hvorfor ikke ta meg 10 sek å kommentere?:/

Folk bretter ut om hva de skal gjøre om dagen og hva som skjer i livet dems, noen er veldig private andre ikke fullt så private, helt greit. Tror ikke alle føler seg så konfortable med å la hele norge få vite alt om deg, det kan bli litt vel personlig:/ Men alltid morsomt å lese når det er veldig passion for det de skriver om.

Merker fort om det en person har skrevet er personlige meninger eller annet, enn om det er kopier, lim inn liksom:P å da er det virkelig morsommere å lese om også synes jeg da:P

Men jeg vet at alle ville satt pris på en kommentar eller to:) tar ikke så lang tid heller?

Eller er det det at folk ikke gidder fordi da "støtter" du andre til å bli en bedre blogg? Det er ganske egoistisk altså:O hvis det er sånn mange tenker! Å hvorfor gidde å skrive "fin blogg, sjekk ut bloggen min" eller " Dette er ikke reklame for bloggen min, men jeg ville satt stor pris på om du hadde giddi å.......". Det siste jeg nevnte er jo Selvfølgelig reklame!!! Tror folk virkelig at folk er så dumme og tenker "Å nei, var det ikke reklame, nei men da må jeg jo kommentere tilbake, jeg mener, personen kommenterte jo faktisk på ett innlegg som ikke hadde NOE med saken å gjøre!" huff, blir litt oppgitt over sånt jeg:/ Når du først skal slenge ut en reklame om bloggen sin, så idet minste kommenter på det som står i innlegget, da gir du faktisk en "verdifull" kommentar samtidig som du reklamerer for din egen (idiotisk synes nå jeg, fordi det blir litt smør på flesk, i å med at bloggen er jo der navnet på personen står, å i tillegg skal de skrive hele blogg adressen sin i kommentaren sin!)

Håper virkelig at folk bedrer det der:/ no offence!

Med vennlig hilsen SuperCaroline.blogg.no:D:P haha

Kommenterer du ofte? kommenterer du bare tull, hvorfor det!?

17 kommentarer

WasntMe

22.feb.2010 kl.15:43

Oi, det har jeg aldri tenk over O.o

Du skriver forrestej veldig bra! : )

Julie =)

22.feb.2010 kl.15:44

ej las heile innlegge :)

fin blogg! =)

Charlotte&Aurora

22.feb.2010 kl.15:44

www.letmetellu.blogg.no <- kommenter ka vi ska gjøre på må gjøre videoen :)

Hanna008

22.feb.2010 kl.15:46

Ja jeg kommenterer ofte, men jeg er enig med deg i at slike kommentarer er skikkelig teite altså jeg leser blogger og kommenterer dem fordi det er gøy:) og jeg kommenterer alltid noe med mening sel om jeg av og til skriver fin blogg men det er bare på slutten av de kommentarene jeg allerede har skrevet noe på... liksom nå på en måte her kunne jeg skrevet btw finn blogg hvis du skjønner:P

Marlene Fjelltun Dyb

22.feb.2010 kl.15:48

værste jeg vet er når folk bare kommenterer for å kommentere. Så skriver de en kommentar som er upassende til innlegget fordi de ikke har lest det.

www.marlenefjelltundyb.blogg.no

Helene Engeness Mørk

22.feb.2010 kl.15:49

Jeg er fullstendig enig. Jeg leser ganske mye rart folk skriver, men om jeg ikke har noe som er verd å si - da lar jeg faktisk være. Jeg vil heller ha noen lesere som faktisk bryr seg enn mange som kommer innom og ikke ser et sekund på det jeg gjør en gang.

Men får faktisk ikke reklame på min - mystisk nok ;) Kanskje fordi mange andre skriver ordentlig og de innser det ikke passer seg. Den ene jeg fikk fikk derimot et surt svar tilbake og ble slettet ;)

Men må da si jeg som oftest søker etter kun bildeinnlegg, sånn at jeg skal kunne si noe vettugt, da det tross alt er det jeg kan. Bare en skjelden gang dukker det opp noe annet jeg føler for å svare på. Sånn som denne. (Men nå må jeg nesten slutte å bable merker jeg!) :)
Fin blogg :-)

Julie

22.feb.2010 kl.15:53

Bra innlegg:) veldig sant de du skriver;)

Annette B

22.feb.2010 kl.15:56

En kommentar er alltid hyggelig, og jeg skriver ofte innlegg med mening og kanskje er de litt lange også. Jeg har noen lesere, og ikke halvparten kommenterer. Vet ikke om det er fordi de ikke orker lese ferdig, eller fordi de ikke vet hva de skal si.... Men såklart, å vite at folk setter pris på bloggen er jo en motivasjon i seg selv, men nå blogger jeg heller ikke for å få komme på topplisten.
Trenger hjelp raskt, Beklager at jeg er utenfor emnet, jeg skal nemlig lage en video, men skal få det å gå "raskere" sånn som "tiden går raskere"... Håper du forstår, står bedre forklart på bloggen min. Jeg har forresten Windows Movie Maker, trenger hjelp raaaskt ((( :

hemmelig beundrer :)

22.feb.2010 kl.15:59

HEEELT ENIG!, det er sååå irriterende når folk skriver: fin blogg besøke min? og så skriver de blogg navnet. jeg mener det azza det er døds irriterende, jeg har en leser som heter marte, hun driver å linker, og ber om hun kan få enkomentar på bloggen sin, men helt erlig, jeg blir bare DØDSPROVISERT, SÅ JEG GÅR IKKE INN PÅ BLOGGEN ( mohahahahaha)

Fleur

22.feb.2010 kl.15:59

Kunne ikke vært mer enig med deg :)
Og vil jo si det er ganske ironisk, når du faktisk får slike "spam-kommentarer" på et innlegg som dette.. Viser hvor lite folk egentlig leser, før de kommnterer. Her har de vel ikke lest overskriften engang.

SuperCaroline

22.feb.2010 kl.16:12

Bra det er noen som er enig med meg:) Å når jeg har fått kommentarer her, så prøver jeg så godt jeg kan å gi bra respons tilbake, men noenganger får jeg litt skrivesperre, at det gjør det litt vanskelig å kommentere hvis dere skjønner:P Men jeg kommenterer tilbake på de som gir saklige kommentarer som faktisk har noe med innlegget å gjøre;) Men ja, å spamme på et innlegg om spam, sikkert gjort med vilje, nettopp pga overskriften tyder på at jeg hater det, nettopp for å provosere, men jeg lar meg ikke provosere, jeg ignorerer det:P å helt enig med den personen som skreiv om at du ikke blogger for å komme på topplistene, enig! blogger for min egen del og hvis folk liker det jeg skriver om og liker å kommentere og jeg får mange lesere da, så mener jeg at det er "fortjent":P da har du liksom ikke prøvd for hardt heller:P men alltid koselig med lesere og kommentarer, for da har du motivasjonen til å skrive ett nytt et:P som en person skreiv her;)

Thanx for sharing;):)

Liv

22.feb.2010 kl.20:34

Bra innlegg, Caroline!

Det beste er jo idiotreklamene, selv på dette innlegget! *hehe*

Man får trøste seg med at de som spammer verst og oftest, det er bloggene som ingen gidder å besøke, de er dårlige i utgangspunktet siden de er nødt til å spamme for å få besøk. Og de bloggene varer ikke så lenge alikevel. Snart er de borte!:-)

Christine

22.feb.2010 kl.21:49

Veldig veldig enig!

Skulle nesten tro at folk går igjennom alle bloggene på listen og kopierer ting som "Hei, fin blogg! Håper du kan besøke min så jeg får meningen din om min blogg også", når de sikkert ikke har sett på bloggen din i mer en 2 sek, fordi de går rett inn på kommenter innlegg! Er det mulig, hva er vits med og blogge da egentlig? Man blogger jo for å finne andre folks interesser/uinteresser, diskusjoner, teite men morsomme ting, og for å på en måte føre en dagbok, der folk kan svare! Jeg synes det er kjempe gøy og blogge, selvom jeg er helt ny og ikke skjønner så mye ennå :P og da synes jeg det er synd, når jeg blir suuuuper glad fordi noen har kommentert bloggen min, så ser jeg at det bare er sånne tulle innlegg med "pleeease besøk bloggen min å" why?? du har jo ikke giddi å sett på min en gang virker det som.

Selvfølgelig, forventer jo ikke at hvert eneste innlegg skal være en bok ^^ hihi.. men at sånne som bare reklamere for seg selv, kan spare seg for bryet! hvertfall hos meg!

Skulle laget sånn INGEN REKLAME TAKK på forsiden min! haha! sånn som står på postkasser vettu :P thæhæ!

SuperCaroline

22.feb.2010 kl.23:26

Helt enige med dere!

Linny<3

23.feb.2010 kl.00:45

Haha må også slenge inn en kommentar om hvor enig jeg er da, siden jeg faktisk har lest HELE innlegget! :D

Jeg syns nå sånne småidioter som disse burde tenke litt lengre enn til der nesa stopper da, når de kopierer og limer inn på hver eneste blogg - tenker de ikke først og fremst at hvis de legger inn en spam kommentar f.eks her noe som ikke er et egentlig eksempel, men heller omvendt - at folk kanskje går inn på hverandres blogger, og at det samme nicket, trynet og ikke minst KOMMENTAREN dukker opp i hver jævla "gjestebok" Hehehe ..

Er ikke vanskelig å forstå at folk sto i køø når den intellektuelle delen av hjernen kom på markedet ! Noen må jo bli igjen til sist ;)

Linny<3

Forresten : Skjekk ut min blogg, på Linnysverden.blogg.no ??

Dette er ikke reklame altså!! Men er helt ny og trenger litt hjelp til å komme igang!

Skriv en ny kommentar

SuperCaroline

SuperCaroline

19, Ullensaker

Jeg er en 19 år gammel jente, som er opptatt av trening, kosthold og venner. Jeg kommer til å blogge om min hverdag og det jeg interesserer meg for + morsomme ting.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits